Hoe verzenden wij jouw vlees?
Ja het kan allemaal, bestel je favoriete houtskool, saus, rub, BBQ tools of worstmakers attributen en wij voegen in het zelfde pakket vers vlees toe!
Hoe gaat het in zijn werk? Plaats je bestelling online en rond deze volledig af, zodra dit is gebeurd pakken wij je bestelling zorgvuldig samen en zetten de vleesbestelling door naar onze leverancier Home Made.
Wij versturen versproducten in Nederland en (deels) België met Trunkrs
In Nederland (en deels in Belgie) versturen wij alle versproducten met Trunkrs. Dit is een Same Day Delivery partij, wat inhoudt dat zij de avond van versturen het vers product leveren (tussen 17.00 en 22.00uur). Hierdoor zijn jouw versproducten minder lang onderweg, en kunnen wij de versheid nóg beter garanderen.
Het kan zijn dat je tijdens het afronden van je bestelling alleen de keuze hebt voor DPD of PostNL. In dit geval zullen wij er zelf voor kiezen om je pakket toch met Trunkrs te versturen.
Let er op dat dit alleen op huisadressen kan en er die avond iemand aanwezig is!
Houdt er ook rekening mee dat er op bedrijfsadressen geen versproducten worden geleverd.
Mocht je de producten op een andere doordeweekse avond willen ontvangen, dan kan dit doorgegeven worden in het opmerkingen veld tijdens het afronden van je bestelling.
Wanneer worden versproducten geleverd?
In onderstaand overzicht laten we precies zien wanneer jouw vers bestelling geleverd zal worden:
Bestelmoment: |
Wanneer geleverd?
|
|
Maandag | voor 16.00uur | Dinsdagavond* |
Dinsdag | voor 16.00uur | Woensdagavond* |
Woensdag | voor 16.00uur | Donderdagavond* |
Donderdag | voor 16.00uur | Vrijdagavond* |
Vrijdag | voor 16.00uur | Maandagavond* |
Zaterdag | Maandagavond* | |
Zondag | Maandagavond* |
*tussen 17.00 en 22.00uur
Vers vlees bij Vuur&Rook!
Plaats je bestelling online en rond deze volledig af, zodra dit is gebeurd pakken wij je bestelling zorgvuldig samen en zetten de vleesbestelling door naar onze leverancier Home Made.
Hier wordt je vleesbestelling nauwkeurig geselecteerd van dagvers uitgesneden vlees en hygiënisch onder vacuüm of gasverpakking verpakt. Het vlees wordt gelabeld met de benaming, de inhoud in gewicht, de THT datum en een bewaaradvies. Daarna wordt je vleesbestelling tot circa 16.00uur bewaard in een koelcel van 2c.
Dit alles in een HACCP en EEG erkende slagerij (EEG3216). Aan het einde van de dag wordt je bestelling in coolbags samen met icepacks verpakt om de maximale vers garantie te waarborgen. Eenmaal aangekomen bij ons in het magazijn wordt je gehele bestelling overgedragen aan de vervoerder die jij hebt gekozen, die de volgende werkdag het pakket bij je zullen aanbieden.
Op deze manier kunnen wij je een absoluut vers top product leveren van alleen de hoogste kwaliteit met uiteraard onze vers garantie! De vervoerder mailt je op de dag van bezorging een tijdsindicatie van het bezorg moment, zorg ervoor dat iemand aanwezig is om het pakket aan te nemen, mocht dit niet het geval zijn dan komt de vervoerder de volgende werkdag nogmaals het pakket aanbieden.
Mocht er dan ook niemand aanwezig zijn en of zit hier een weekend of feestdag tussen dan vervalt onze vers garantie! (plan je levering dus goed!)
Let op! Mocht je hebben gekozen voor een levering bij een pick-up point, haal dan je pakket zsm op.
Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Heb je vragen over deze beslissing, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@vuurenrook.nl of via 085-303 6177.