Basis Worst Recepten!
Knoflook venkel
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gr zout
4 gr gedroogde knoflook
4 gr gedroogde, gesnipperde Spaanse peper
6 gr venkelzaadjes
100 ml koud water
Chorizo de Cuba vers of gedroogd
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gr zout (20gr gedroogd)
4 gr gedroogde knoflook
4 gr gedroogde, gesnipperde Spaanse peper
6 gr koriander
2 gr komijn
4 gr gerookt paprika poeder
100 ml koud water (niet bij gedroogd)
USA style Chipotle sausage
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gr zout
20 gr chipotle bbq saus
4 gr gerookt paprika poeder
100 ml koud water
Rode peper salie vers of gedroogd
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gr zout (20gr gedroogd)
4 gr gedroogde knoflook
4 gr gedroogde, gesnipperde Spaanse peper
6 gr salie
100 ml koud water (niet bij gedroogd)
Zwarte peper knoflook
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gr zout
4 gr gedroogde knoflook
6 gr grove zwarte peper
100 ml koud water
New Orleans sausage
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gram zout
4 gr gedroogde knoflook
6 gr tijm
2 gr piment
100 ml koud water
Duitse knoflookworst droog
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
20 gram zout
3 gr witte peper
1gr foelie
0.5gr koriander
3gr knoflook
3gr zwarte peper
Fijne rookworst
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
18 gram zout
2 gr witte peper
Rookworstkruiden
100ml koud water
Thuringer Rostbratwurst
Ingrediënten:
ca 1 kilo worst (voor +/- 10 worstjes)
ca 1 meter varkensdarm
750 gr ham- of varkenslappen
250 gr speklappen
16/18 gram zout
2gr witte peper
1gr marjoraan
1gr kummel
100ml koud water